Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

4 Φεβρουαρίου 2018, Κυριακή, στο Σύνταγμα & ώρα 14:00 μ.μ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                      4 Φεβρουαρίου 2018, Κυριακή,                     στο Σύνταγμα & ώρα 14:00 μ.μ.
Αντιστεκόμαστε – επιμένουμε & τραγουδάμε
ΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ
Πέρα από κραυγές και ιστορικές «αλήθειες» χρωματικές, καιροσκοπικές, μικροσκοπικές και άλλων προσεγγίσεων, συνυπογράφουμε τις κατά καιρούς αλήθειες του Μίκη Θεοδωράκη:
«Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν επιδέχονται συμβιβασμούς, όπως είναι η παραχάραξη της Ιστορίας που θίγει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Ιδιαίτερα όταν μπορούν να οδηγήσουν στην απώλεια μέρους της εθνικής μας ακεραιότητας.»
«Στο τέλος του πολέμου, …ο Τίτο έδωσε στο νότιο τμήμα της χώρας, στην περιοχή του Βαρδάρη, το όνομα «Μακεδονία», με την ελπίδα οτι θα μπορούσε να βρεθεί στο μέλλον η ευκαιρία να φτάσουν τα σύνορα της χώρας του στο Αιγαίο.»
«Το γεγονός οτι πολλές χώρες έχουν δεχθεί την ονομασία «Μακεδονία» για τα Σκόπια – Βαρδάρη, όπως είναι το πραγματικό τους όνομα, αποδεικνύει οτι γι΄αυτές τις χώρες δεν έχει σημασία η αλήθεια, αλλά οι διάφορες σκοπιμότητες. Όπως π.χ. η Ρωσία και όσοι την ακολουθούν, γιατί οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι. Οι Τούρκοι και οι Άραβες, γιατί είναι μουσουλμάνοι. Και οι ΗΠΑ και τα κράτη του ΝΑΤΟ, γιατί έτσι εξυπηρετούνται τα σχέδιά τους στα Βαλκάνια.
«Το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς γνωρίζοντας οτι η παραχάραξη της ιστορίας σε σχέση με το όνομα της Μακεδονίας δεν μπορεί να θεωρηθεί ως τετελεσμένο γεγονός παρά μονάχα με τι δική μας ψήφο
«Το όνομα Μακεδονία είναι το όχημα, με το οποίο περνάνε την προπαγάνδα τους, Λέγοντας οτι είναι Μακεδόνες, όλη η Μακεδονία, η Βόρειος Ελλάδα είναι υπο ελληνική κατοχή!!»
«Γιατί και σήμερα ακόμα οι κυβερνώντες ουσιαστικά σύρονται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ σ΄αυτή την αναζωπύρωση του θέματος αυτού γνωρίζοντας, όπως όλος ο κόσμος, οτι πίσω της κρύβεται η επιδίωξη να γίνουν τα Σκόπια μέλος του ΝΑΤΟ…»
Σας καλούμε όλους, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ για το δίκαιο, τη δημοκρατία, την ιστορία.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου