Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

9ο Εθνικό Συμβούλιο Π.Ο.Υ.Ο.Ε.Β.



Σας κάνουμε γνωστό οτι το 9ο Εθνικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου & το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στην Τοπική Κοινότητα Γέργερης (Δημοτική Ενότητα ΡΟΥΒΑ) του δήμου ΓΟΡΤΥΝΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στην Κρήτη.
Η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και η δυνατότητα υπαγωγής στο νέο ΕΣΠΑ των έργων ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού των Εγγειοβελτιωτικών Έργων και η δυνατότητα ανάπτυξης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας θα είναι τα βασικά θέματα που θα μας απασχολήσουν.
Ήδη το Υπουργείο έχει ενσωματώσει στο σχέδιο νόμου αρκετές από τις προτάσεις της Ομοσπονδίας που έχουν κατατεθεί, όμως απομένουν  αρκετά θέματα που πρέπει να συμπληρωθούν και να διορθωθούν.-
Την δεύτερη ημέρα του Εθνικού Συμβουλίου δίνεται η δυνατότητα να αναδεικνύονται τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων της ευρύτερης περιοχής αλλά και η παρουσίαση του υδάτινου δυναμικού και των εγγειοβελτιωτικών έργων της περιφέρειας που φιλοξενεί το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ώστε η γνώση αυτή να μεταφερθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Πληροφορίες:
Σας ενημερώνουμε οτι για την πραγματοποίηση του Εθνικού Συμβουλίου έχουμε την άριστη συνεργασία από το Σωματείο της ΚΡΗΤΗΣ, αλλά καθοριστικό ρόλο παίζει και η συμμετοχή του Τ.Ο.Ε.Β. ΓΕΡΓΕΡΗΣ και ειδικότερα του Προέδρου του Πολύδωρα Αναστασάκη, Το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ θα εκπονηθεί σε συνεργασία με τους παραπάνω και θα σας αποσταλεί έγκαιρα.
                Παρακαλούμε να ειδοποιήστε, τον Πρόεδρο 6946853222 και τον Γραμματέα 6977436660 της  Ομοσπονδίας για τη συμμετοχή σας και τις ημέρες της διαμονής σας.

1 σχόλιο:

  1. chrome-extension://ecnphlgnajanjnkcmbpancdjoidceilk/content/web/viewer.html?file=http%3A%2F%2Fwww.agrotypos.gr%2Fimages%2Fstories%2Ffile%2F9_simboulio_poyoeb_30_9_1_10_2016.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή