Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων ( Π.Ο.Υ.Ο.Ε.Β. ) και οι εργαζόμενοι στους Τ.Ο.Ε.Β. και Γ.Ο.Ε.Β. όλης της χώρας είναι αντίθετοι στην εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας και κοινωφελών Οργανισμών.

Η ιδιωτικοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας οδηγεί στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, στην εξάλειψη των κοινωνικών και ειδικών τιμολογίων, βέβαιη δε είναι η επιβολή νέων δυσβάστακτων και υπέρογκων χρεώσεων στα τιμολόγια. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ο κίνδυνος που υπάρχει να χαθούν ζωές σε περιόδους πλημμυρών,.

Στον βωμό του κέρδους τίθεται σε κίνδυνο ο πρωτογενής τομέας γιατί το κοινωνικό – δημόσιο αγαθό το νερό θα είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης, και σαν προϊόν θα οδηγήσει σε επισφάλεια την άρδευση. Ακόμη θα αναγκασθούμε να αγοράζουμε το νερό και αυτό με την σειρά του θα μειώσει ακόμη παραπέρα το ήδη πενιχρό αγροτικό εισόδημα.

Η μετατροπή ενός δημόσιου κοινωνικοί αγαθού σε εμπόρευμα μας οδηγεί να σταθούμε απέναντι στην δρομολογούμενη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και καλούμε όλους του συναδέλφους να συμμετάσχουν ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν τα εργατικά κέντρα, και τα σωματεία εργαζομένων της ΔΕΗ.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει αμέσως την δρομολογούμενη νομοθετική ρύθμιση πώλησης της ΔΕΗ, και να σκύψει στα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα. να αντιμετωπίσει την φτώχια και την ανεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου