Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το 10ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (Π.Ο.Υ.Ο.Ε.Β.) και την Περιφέρεια Ηπείρου, ημερίδα με θέμα «Εποπτεία ΟΕΒ από Περιφέρειες – Προβλήματα λειτουργίας και προτάσεις αντιμετώπισής τους» με συμμετοχή εργαζομένων, Διοικήσεων και υπηρεσιακών παραγόντων που έχουν σχέση με τους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων, συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Αναδείχθηκαν οι δυσλειτουργίες που παρουσιάσθηκαν με την αλλαγή της Εποπτείας των ΤΟΕΒ από τους Δήμους στην αιρετή Περιφέρεια και τη νέα Κ.Υ.Α., η ανάγκη ανακαίνισης - εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων δικτύων και η ενεργειακή αναβάθμιση των αντλιοστασίων.
Τη Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους και τις καίριες παρεμβάσεις τους ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης που η Ομοσπονδία τον ευχαριστεί και για την φιλοξενία και την συνδρομή του στη επίλυση των προβλημάτων που αναδείχθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλειος Ψαθάς, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αναστασία Σίμου, Κων/νος Σαράβας & Μάκης Χαντζηευφραιμίδης, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Παντελής Αργυριάδης,  ο Προϊστάμενος ΔΑΟΚ Άρτας κ. Δημήτριος Βάσσος πλαισιωμένος από υπηρεσιακούς παράγοντες, Πρόεδροι και Διοικητικά Συμβούλια ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου